pages_start

"23 nisan" konulu haberler

Bakan Dinçer 4+4+4 sorularını yanıtlayamadı

KESK’e bağlı Eğitim-Sen, “Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, koltuğunu verdiği çocuğun, 4+4+4 eğitim sisteme ilişkin sorularını yanıtlayamadı, kaygılarını gideremedi” dedi.

Devamı için tıklayınız »

Temsili Enerji Bakanı: Yaşamı yok eden enerjilere karşı savaşacağım

Çocuk Enerji Bakanı'ndan açıklama; "Çernobil Nükleer Felaketi en çok çocuklara zarar verdi. Hidroelektrik santral suyu alır geriye taş bırakır, ben nükleer santral dahil yaşamı yok eden

Devamı için tıklayınız »

Öldürdüğü çocukların yaşı küçülen devletin bayramı.../Amed Dicle

Bugün '23 Nisan...' Çocukken bize 'neşe doluyor' insan tekerlemesini öğretiyorlardı... Kolay değildi ve her yanlışın bedeli kaba dayaktı...Büyüdükçe bunun boşuna olmadığını anladık. Çünkü çocuk olmak her

Devamı için tıklayınız »

Çocuklardan 23 Nisan filmi

Başka Bir Okul Mümkün Derneği, 23 Nisan'da çocuklara videolu bir kutlama mesajı hazırladı. Filmde çocuklar, yetişkinlere Çocuk Hakları Sözleşmesi'ndeki ilkeleri sayıyor ve hatırlatıyor.

Devamı için tıklayınız »

TTB: Çocuklar için güvenli bir gelecek istiyoruz

TTB, 23 Nisan nedeniyle yayımladığı mesajda "23 Nisan 2012’de bir kez daha bütün çocuklarımız için güvenceli bir gelecek ve buna duyarlı bir Meclis istiyoruz” dedi.

Devamı için tıklayınız »

Siyasi partiler önceliklerini sıraladı

TBMM'nin 90. kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı vesilesiyle yapılan konuşmalarda tüm partiler önceliklerini ortaya koydu. AKP ve Meclis Başkanı "Milli iradeye" dikkat çekerken,

Devamı için tıklayınız »

AKP yasa çıkardı, tutukladı, şimdi de mektupla sahip çıkıyor!

AKP İl Gençlik Kolları, 23 Nisan dolayısıyla tutuklu çocuklara mektup gönderdi.

Devamı için tıklayınız »

'Bugün 23 Nisan ben hala cezaevindeyim'

23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle Adana'dan Ankara'ya gelen 25 TMK mağduru çocuk, BDP'li vekillerle kameraların karşısına geçerek, taleplerini dile getirdi.

Devamı için tıklayınız »

Hakkari'de çocuklara bayram hediyesi: 1 çocuk yaşamını yitirdi

Hakkâri'nin Bağlar Mahallesi'nde DTP operasyonunu protesto yürüşüne müdahele eden polis, 15 kişiyi gözaltına alırken, olaylarda 4'ü ağır 8 kişi de yaralandı. Polis, müdahalede gaz bombaları, tazyikli

Devamı için tıklayınız »

“Taş kalpli kötü amcalar, çocuklardan elinizi çekin”

Öğrenci Gençlik Sendikası Genç Sen, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bayramı hapishanede karşılayan tutuklu çocuklara dikkat çekti, “Taş kalpli kötü amcalar, çocuklardan elinizi

Devamı için tıklayınız »

23 Nisan Ne Bayramıydı Demiştiniz?

Serdar DEĞİRMENCİOĞLU / bianet Bu nasıl bir Çocuk Bayramı ki, çocukların ne istedikleri hiç düşünülmüyor? 23 Nisan'da gerçekten çocuklara uygun, çocuklara yakışan bir bayram yaşayıp yaşamadıkları

Devamı için tıklayınız »